Sunati la 0336.434.678 sau 0756.055.968 Sau rezervati onlineREZERVATI ACUM

Evenimente

Nunta perfecta – fiecare mireasa viseaza la ea!  Hotel Restaurant Corneliuss va transforma organizarea nuntii dumneavoastra din vis in realitate.
Aveti incredere in noi si vom face din evenimentul dumneavoastra special un adevarat proiect, vom acordam atentia cuvenita celor mai mici detalii, vom incerca satisfacerea celor mai indraznete dorinte. Impreuna vom stabili toate detaliile evenimentului, vom stabili culorile huselor, culorile fetelor de masa, le vom asorta cu nuantele esarfelor si naproanelor, vom stabili aranjamente florale potrivite, vom alege suporturi din sticla sau fier forjat si vom incerca sa decoram cat mai bine fiecare detaliu al spatiului disponibil. Nu vom uita decorarea  stalpilor restaurantului, covorul rosu,  decorarea scarii si a usilor cu voal, lumanari si flori. Aranjamentele florale, marturiile, muzica, fotografiile, filmarea derularii evenimentului si primirea invitatilor vor face din nunta dumneavoastra un vis devenit realitate.

Botezul nou nascutului in traditia crestina este primul eveniment important din viata copilului, eveniment ce marcheaza intrarea celui mic in comunitatea religioasa. Pentru a sarbatori acest eveniment, va vom ajuta prin alegerea unei teme potrivite si punerea la punct a fiecarui detaliu. Culorile folosite in mod conventional in organizarea unui botez sunt rozul si albastrul deschis, dar pentru a transforma botezul copilului dumneavoastra intr-un eveniment memorabil, putem alege impreuna teme si culori unice. Exprimarea personalitatii dumneavoastra, prin decoratiuni si idei stilistice formulate elegant, este cel mai important element pe care il vom urmari in organizarea botezului noului membru al familiei.