Sunati la 0336.434.678 sau 0756.055.968 Sau rezervati onlineREZERVATI ACUM

Camere

Hotel Corneliuss Galati va ofera 39 locuri de cazare in 6 camere cu pat matrimonial, 12 camere cu doua paturi si o camera dubla cu pat suplimentar. Hotelul a fost deschis la inceputul anului 2013, iar camerele sale sunt create special pentru a va bucura de liniste, de spatiu si de confort la standarde actuale. In dotarile camerelor, ideale atat pentru relaxare cat si pentru business, sunt incluse: aer conditionat, televizor LED Full HD, telviziune digitala +100 canale, internet de mare viteza wireless si wired, minibar, uscator de par, card pentru acces.
Indiferent de tipul camerei, toate tarifele practicate includ si mic dejun.
Trifele de cazare afisate exprima pretul pe camera pe noapte si includ TVA si taxa hoteliera.


Camera dubla twin - Hotel Corneliuss Galati

Camera dubla twin

Camera este dotata cu doua paturi, aer conditionat, minibar, uscator de par, televizor LED, televiziune digitala prin cablu, internet de mare viteza Wi-Fi si Ethernet, card acces.

Detalii

Camera dubla matrimoniala - Hotel Corneliuss Galati

Camera dubla matrimoniala

Camera este dotata cu pat matrimonial, aer conditionat, minibar, uscator de par, televizor LED, televiziune digitala prin cablu, internet de mare viteza Wi-Fi si Ethernet, card acces.

Detalii

Camera tripla - Hotel Corneliuss Galati

Camera dubla matrimoniala cu pat suplimentar

Camera este dotata cu trei paturi, aer conditionat, minibar, uscator de par, televizor LED, televiziune digitala prin cablu, internet de mare viteza Wi-Fi si Ethernet, card acces.

Detalii